In het bestuurlijk overleg is het voorstel ingebracht het komende jaar onze buitenland trip te organiseren in de Vogezen (Frankrijk). Het bestuur staat hier positief tegenover en wil dit mede ondersteunen. Het is de bedoeling dat we hier van woensdag 19 juni tot zondag 23 juni 2019 gaan fietsen (5 dagen). Ook is er de mogelijkheid dat deelnemers een dag later aansluiten op de donderdag 20 juni (4 dagen). De uiteindelijke locatie is mede afhankelijk van het aantal deelnemers dat meegaat.

De Vogezen zijn een middelhoge bergketen in het oosten van Frankrijk. De bergketen begint aan de grens met Zwitserland en strekt zich naar het noorden uit over de westelijke zijde van het Rijndal. De ronde toppen van de Grote Vogezen worden ballons genoemd, Frans voor bolvormige bergen.
We kunnen routes uitzetten naar ieders sterkte en wensen, zware en lichte beklimmingen, korten en langere route’s. Het is ook niet nodig altijd in één groep te fietsen, splitsen in meerdere groepen kan een goede optie zijn.

De kosten zijn op dit moment nog niet bekend, uit het verleden betaalden we altijd iets tussen de € 375,- en € 425,- (7 dagen en zelf koken).

Wie gaat er mee, opgeven via de mail naar het secretariaat: Henk Brink of een app-je naar Henk.

En we zoeken voor deze trip nog een aantal medeorganisatoren, oa voor de route’s, En verder zullen leden taken toebedeeld krijgen, te denken valt aan fietsreparaties, koken afwassen, corveediensten e.d.. Maar meestal gaat dit vanzelf, enthousiasme is hierin het belangrijkste.

Graag jullie reactie uiterlijk op 20 januari 2019.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur.

Ps. Suggesties voor 2020 kunnen jullie ook alvast opgeven.