Hoe gaat het nu met…….

Na een eerste kennismaking waar de behoefte is gepeild naar een damesafdeling binnen onze club is er veel gebeurd en ondernomen. Naast het houden van nog een informatieavond is er nog een belangrijker zaak gerealiseerd, er wordt namelijk al volop gefietst. Dat is toch waar de “F” in onze verenigingsnaam uiteindelijk voor staat.

Niet op één dag of twee dagen, NEE de dames hebben keuze uit 5 dagen om te fietsen en op de woensdag zelf op twee momenten. Diverse leden hebben zich gemeld om deze groepen te begeleiden en te willen voorzien van advies. Mocht je interesse hebben, we kunnen nog wel enkele mensen gebruiken. Meld je dan aan bij het bestuur.

Op de volgende dagen kunnen dames fietsen:

  • Zondagochtend (8:30 uur) aansluiten bij de reguliere groepen (race)
  • Dinsdagavond (18:30 uur) vertrek van een aparte damesgroep (race)
  • Woensdagochtend (m.t.b. / race, 9:00 uur) en woensdagavond (m.t.b., 18:30 uur)
  • Donderdagavond (18:30 uur) aansluiten bij de reguliere groepen (race)
  • Zaterdagmiddag (15:00 uur) vertrek van een aparte damesgroep (race)

Wat mooi is om te zien, is dat het enthousiasme onverminderd hoog is en het aantal dames dat zich als lid heeft aangemeld al op 15 staat.  We gaan er van uit dat het daarbij niet blijft en dat we straks een flink aantal dames hebben binnen onze club die elkaar stimuleren en het fietsen blijven(d) omarmen.

Voor het nieuwe sponsorbeleid van de Rabobank (clubkascampagne) dient een te realiseren doel aangegeven te worden. Wij hebben deze campagne (meer dames binden aan onze club) als doel aangegeven voor de clubkascampagne. De Rabobank heeft dit doel geaccepteerd en wij kunnen daar dan ook mee doorgaan. Voor meer info over de clubkascampagne zie mailing en website. We sturen jullie daarvoor regelmatig een herinnering voor de stemprocedure.