Fietsweekend Delden Ibbenbüren Delden

Het zit er weer aan te komen, een drie daags fietsweekend naar het Teutoburgerwald Ibbenbüren in Duitsland en wel op 22 / 23 / 24 juni 2018, gaan we nog een keer los.
De activiteitencommissie JET (Jan/Erwin/Theo), heeft een optie genomen op de locatie die in 2015 naar alle tevredenheid al eens is bezocht.
Deze optie kunnen we tot 12 maart a.s. vasthouden en het gaat er nu dus om, hoeveel leden gaan er mee naar Ibbenbüren.
Info voor leden die nog niet eerder mee waren, het is de bedoeling om een leuk fietsweekend te organiseren naar Ibbenbüren in Duitsland en alle leden kunnen daar aan deelnemen. De route op vrijdag naar Ibbenbüren is rond de 110 km. met enkele pauzeplaatsen onderweg en zondags terug tussen de 90/100km. De afstanden van de tocht op zaterdag gaat per groep in overleg met de nodige koffiestops.
Er wordt gefietst in twee groepen, de normale zondagmorgen groep en de woensdagmorgengroep, zeg maar de “Pensionado’s”, die het wat rustiger aan doen, moar wal op tied an de teeke zi’tt. Ook verwachten we evenals in 2015, dat er weer een leuke, vaste groep ATB rijders mee gaat naar deze ook voor hen schitterende omgeving.

Heb je interesse om dit spektakel 22, 23 en 24 juni mee te maken rond Ibbenbüren, aanmelden kan tot en met maandag 12 maart a.s., de datum van de ALV.
De geschatte kosten voor deze drie dagen zijn € 100.- p.p. all-inclusive, wel zelf fietsen.
Mocht je na de aanmeldingsdatum van 12 maart zonder gegronde reden alsnog afmelden, dan blijven de accommodatiekosten voor je van kracht.

Zodra er meer te melden is over dit weekend, hoor je dat spoedig van de organisatie, zoals wat er mee moet aan wasgoed, knuffels enz.

Aanmelden:

Jan Workel
Theo Perik
Erwin Bloem

 

Het accommodatieadres:

Hof Stork-Wersborg – Wersborgweg 100 – 49479 Ibbenbüren
Telefoon 0 54 51 / 70 35 www.stork-wersborg.com
e-mail: info@stork-wersborg.com