Lid worden

Beste aspirant lid,

De Deldense Fiets Club (DFC) de Twickel Trappers is opgericht in december 1998 en heeft als doelstelling het toerfietsen en het ATB-en te bevorderen en te stimuleren. DFC de Twickel Trappers telt momenteel ongeveer 1800 leden. We fietsen wekelijks met elkaar op verschillende tijdstippen en in verschillende niveaugroepen ( zie hiervoor trainingstijden). Als we als vereniging fietsen we in clubkleding. De kleding is met korting voor leden te bestellen via de website onder “leden login”.

De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Wanneer u lid wordt van onze vereniging, dan wordt u tevens lid van de NTFU. Daar zijn een aantal voordelen aan verbonden, zoals het ontvangen van het tijdschrift Fietssport Magazine. In dit blad staan naast vele fiets gerelateerde artikelen ook de tochten vermeld die worden georganiseerd door de verenigingen aangesloten bij de NTFU. Verder ontvangt u een digitale NTFU ledenpas die u recht geeft op kortingen op het inschrijfgeld bij deelname aan deze tochten.

Wij zetten de voordelen van het lidmaatschap aan onze vereniging voor u op een rij:

 • Wekelijkse trainingsritten met groepen van verschillend niveau.
 • Deelname aan tochten georganiseerd door onze vereniging.
 • Clubkleding tegen aantrekkelijke prijzen.
 • Gratis deelname aan tochten die onze vereniging organiseert.
 • Korting bij deelname aan NTFU fietstochten in Nederland en daarbuiten.
 • Samen met andere leden deelnemen aan tochten georganiseerd door andere verenigingen.
 • ‘Allrisk’ verzekering via de NTFU (opgenomen in de lidmaatschapsprijs).
 • Gratis ontvangst van het clubblad Twickel Toer Wijzer en Fietssport Magazine.
 • Deel uitmaken van diverse appgroepen en mailinglijst waardoor u steeds actueel op de hoogte wordt gehouden van activiteiten binnen de vereniging

 

Wat kost een lidmaatschap?

Lid:  € 50,00 per jaar
Steunend lid: € 15,00 per jaar

De contributie wordt voldaan d.m.v. automatische incasso. Bij vragen over afschrijvingen van de contributie, neemt u contact op met de penningmeester: info@twickeltrappers.nl
Gezinsleden en steunende leden ontvangen geen clubblad en Fietssport Magazine.

Beëindiging van het lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar en alleen schriftelijk bij de secretaris of ledenadministratie. 

Belangrijk:

 • Nieuwe leden die zich na 1 september hebben aangemeld, betalen tevens het lidmaatschap over het volgende jaar (XL lidmaatschap). We hanteren voor het eerste jaar dan een lager tarief en voor het tweede jaar het reguliere tarief.
 • Wanneer gedurende het lopende jaar het lidmaatschap wordt opgezegd, vindt er geen restitutie plaats van de contributie.
 • Wijzigingen in adres, bankrekening, telefoonnummer en email dienen leden door te geven aan de penningmeester, info@twickeltrappers.nl De adreswijzigingen worden dan ook doorgegeven aan de NTFU

 

Voor vragen omtrent het lidmaatschap van onze vereniging kunt u terecht bij:
Harry Krupers, penningmeester/ledenadministratie

info@twickeltrappers.nl

 

Wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Inschrijfformulier

Toevoegen aan email lijst (Club info)

Toevoegen aan app groepen

Privacy policy

5 + 11 =

https://twickeltrappers.nl/privacy-policy/