Donderdag 10 t/m zondag 13 mei 2018

Het is weer bijna zover! Vanaf donderdag 10 t/m zondag 13 mei vindt de traditionele Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Dit evenement trekt vele enthousiaste fietsliefhebbers die vanuit heel Nederland speciaal naar Delden komen om mee te kunnen doen.

Diverse routes
Deelnemers kunnen kiezen uit een afstand van ca. 30 of 50 km. Wat veel mensen niet weten, is dat je geen 4 dagen mee hoeft te fietsen, één dag meedoen kan ook. De fietstochten gaan door het mooie Twentse landschap en zullen elke dag in het teken staan van een ander thema. Ook onderweg is er van alles te doen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden en er is voldoende tijd om hier even een kijkje te nemen. Geniet ook van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. Na zo’n sportieve dag kunt u ’s avonds tot rust komen bij één van  de vele horecagelegenheden die Hof van Twente rijk is.

Inschrijven
De start en de finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden vinden plaats in het centrum van Delden. Op Hemelvaartsdag is de startlocatie de Rabobank, Langestraat 61, Delden; op de overige dagen vertrekken de routes bij de VVV Informatiepunt, Langestraat 29, Delden. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur en om 17.00 uur sluiten de eindposten. Voor gezinnen en kinderen van 13 jaar en ouder geldt een speciaal tarief. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee! Kijk voor meer informatie op www.hemelvaartfiets4daagse.nl  of www.vvvhofvantwente.nl.

 

 

De  Hemelvaart Fiets4daagse Delden wordt georganiseerd door De Twickel Trappers en  VVV Hof van Twente. Voor meer info verwijzen wij u naar vvvhofvantwente.nl.