De Deldense Fiets Club de TwickelTrappers heeft een nieuwe voorzitter. Hans Keizer heeft de voorzittershamer overgedragen. Na maar liefst 18 jaar! Vanaf de oprichting in 1999 was Hans voorzitter. Ook secretaris Hans Heijerman heeft na 12 jaar zijn functie overgedragen.

Mede door hun inspanningen is de TwickelTrappers een actieve en gezonde vereniging. In de Algemene Ledenvergadering zijn beide bedankt voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Er is veel gerealiseerd. In het dankwoord werden onder meer de actieve rol van de TT bij de realisatie en het onderhoud van de ATB-Route, de buitenlandse fietsweken en de fiets 4-daagse aangehaald.

IMGP8186 LargeHans Heijerman en Hans Keizer vol aandacht voor de anekdotes en het dankwoord.

De leden kozen Eric Groothuis als voorzitter en Henk Brink neemt de functie van secretaris op zich. Het bestuur kan met het vertrouwen van de leden vol enthousiasme verder.

Verder konden de leden terugkijken op een positief jaar. Het ledental nam toe tot 150. De TwickelTrappers organiseerde o.a. succesvolle tochten zoals de Fiets 4-daagse, de eigen ATB-tocht en leverde een aanzienlijke maatschappelijk bijdrage aan Ride for the Roses.